Köpvillkor - Mina Sidor

Dessa köpvillkor tillämpas för köp av Jönköpings Länstrafiks Resekort via www.jlt.se på internet.

Säkerhet kring personuppgifter

Jönköpings Länstrafik är ansvarig för behandling av de personuppgifter som du lämnar i samband med beställning och beställning av Jönköpings Länstrafiks Resekort.

De personuppgifter som du lämnar för dig och, i förkommande fall, annan resenär, såsom namn, adress, postnummer, telefonnummer, e-postadress och uppgift om bank används för att kunna bekräfta ditt köp och genomföra försäljningen av Jönköpings Länstrafiks Resekort till dig via denna webbplats.

Du måste enligt lag ha fyllt 18 år för att handla elektroniskt via Internet. Denna lag gäller även för köp av Jönköpings Länstrafiks Resekort på Internet.

Jönköpings Länstrafik upprätthåller tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter. Du har rätt att få information om behandlingen av dina personuppgifter samt att begära att felaktiga uppgifter rättas. Om du har önskemål om information eller att en uppgift rättas kan du kontakta Jönköpings Länstrafik på nedan angivna adresser eller telefonnummer.

Jönköpings Länstrafik
Mina Sidor
Box 372
551 15 JÖNKÖPING
Tel. 0771-444 333
Momsregistreringsnummer: SE232100005701
minasidor@jlt.se

Betalning

För att kunna köpa Jönköpings Länstrafiks Resekort via www.jlt.se behöver du tillgång till en dator med Internetuppkoppling. Du betalar med konto- eller bankkort. Du kan även betala mot faktura (Klarna).

Kortbetalning
För att kunna betala med kort behöver du ett konto- eller bankkort med VISA, MasterCard, American Express eller Diners. För att fungera för Mina Sidor ska kortet vara utfärdat av en svensk bank.

Vid kortbetalning länkas du vidare från beställningssidan till en sida där du fyller i dina kortuppgifter. Din beställning skickas då via vår betalväxel till kortutgivaren.

Betalning dras från ditt kontokort/kontokredit på samma sätt som när du betalar med kortet i butik.

Vår betalväxel är PCI-licenserad och vi följer den sekretess och säkerhet som bankerna och kortgivarna kräver för denna licensering.

Fakturabetalning
Med Klarna Mobil betalar du enkelt och säkert med mobilen. Dina köp under en månad samlas på en faktura som du får månaden efter. Och eftersom köpen inte hamnar på din mobilräkning, kan du använda din jobbtelefon eller en kontantmobil

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Swish

Nyhet från 1 februari 2018 är att du kan betala ditt köp med Swish. 

Priser

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor och inkluderar moms, om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på Mina Sidor utan föregående avisering.

Leveranstid

Vi skickar kortet hem till din inom tre arbetsdagar efter din beställning. Leveranstiden kan bli något längre runt storhelger.

Bekräftelse

Så snart betalningen godkänts visas en bekräftelse på din skärm. Vi skickar även en bekräftelse till den e-postadress som du har uppgett vid beställningen.

Ångerrätt

Lagstadgad ångerrätt, enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59), är inte tillämplig på avtal som avser transporter varför köp av Jönköpings Länstrafiks Resekort inte medför någon ångerrätt. Däremot gäller Jönköpings Länstrafiks regler för återköp av kort enligt nedan.

Ändring av startdatum, byte av zoner eller byte till dyrare kort får göras före giltighetsdatum utan extra kostnad.

Är kortet felaktigt eller försenat ber vi dig kontakta oss på telefon 0771-444 333 eller skicka in ditt kort med beskrivning på vad som inte stämmer till:

Jönköpings Länstrafik
Box 372
551 15 Jönköping

Mer information om våra regler, priser och kort hittar du under Resandewww.jlt.se

Missbruk

Jönköpings Länstrafik kan komma att blockera person från vidare användning av denna tjänst om tjänsten missbrukas.

Avtal

Om du genomför ett köp godkänner du samtidigt
- att Jönköpings Länstrafik registrerar uppgifterna du lämnar i formuläret för att kunna genomföra kortköp
- att Jönköpings Länstrafik registrerar uppgifter om din bank.

Det här är Länstrafiken